Samenwerken

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

We werken graag samen. Met jongeren, met volwassenen, verenigingen en organisaties. Denk je dat je een goed idee hebt? Of weet je dat zeker? Neem dan zeker contact met ons op. We denken dan met je mee over de mogelijkheden.

Basis & Voortgezet-Onderwijs

Geen saaie boodschap, maar aansprekende influencers

Maatschappelijke Thema’s gemixt met toffe ideeën

Met wie werken we nu samen?

Hieronder een aantal samenwerkingen waar we trots op zijn.

Jongerencentrum Harlekyn

We delen de ruimten van jongerencentrum Harlekyn met het jeugdbestuur van dat jongerencentrum. Britt en Amy organiseren daar maandelijks een toffe activiteit voor kinderen uit groep 7&8. Het jeugdbestuur en de vrijwilligers openen het jongerencentrum op donderdag, vrijdag, zondag en bij belangrijke voetbalwedstrijden.
Samen organiseren we leuke activiteiten zoals “kom in de stemming”. Voor de gemeenteraadsverkiezingen laten we de politiek kennis maken met jongeren, en andersom.

Kom in de stemming

BRAVO! College Cranendonck

We hebben een goede relatie met deze school. We geven voorlichtingen over uiteenlopende thema`s op school. Het BRAVO! Helpt ons bij de realisatie van de jongerencampus.

“Beter een goede buur dan een verre vriend.”

Samen met de gemeente(raad) van Cranendonck organiseren we jaarlijks de Jeugd&Politiek dag. Leerlingen bedenken dan met hun zelf opgerichte politieke partij een project. Het idee dat de meeste stemmen wint in de jeugdraadsvergadering wordt met ondersteuning van het jongerenwerk echt uitgevoerd!

Bravo! College Cranendonck

Partners in het sociaal domein

We kunnen veel jongeren helpen hun situatie te verbeteren. Soms hebben we daar extra mensen bij nodig. We kennen veel mensen in het sociaal domein, en staan altijd voor elkaar klaar om te helpen. Denk aan hulpverleners van de gemeente, de verslavingszorg, de GGD en de sociaal makelaars.