Amy van Bogget

Jongerenwerker Cranendonck

Hey!

Mijn naam is Amy en ik ben 24 jaar oud.

Ik ben sinds april 2019 jongerenwerker in de gemeente Cranendonck en doe dit met heel veel plezier.

Ik vind het supertof om jongeren te helpen zichzelf te ontwikkelen en om toffe activiteiten te organiseren voor en met jongeren.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met paardrijden, Netflixen, voetbal kijken of gezellige dingen doen met vrienden.

Ik zie je graag eens bij ons in het jongerencentrum!

Nick Maas

Jongerenwerker Cranendonck

Ik doe aan de sport calisthenics. Door te trainen met mijn eigen lichaamsgewicht probeer ik sterker, leniger en behendig te worden. Verder ga ik graag kamperen, vissen en zo nu en dan nog naar een feestje.

Ik ben sinds 2008 jongerenwerker. Sinds 2017 ben ik in Cranendonck aan het werk. Ik geniet als jongeren trots op zichzelf kunnen zijn. Daar probeer ik dan ook een bijdrage aan te leveren in mijn werk.

Je kunt me op veel plaatsen in Cranendonck tegenkomen. Spreek me gerust aan als ik je ergens bij kan helpen of als je gewoon even wilt kletsen.
Je mag me ook appen of contacten via onze socials. Daarop ben ik wel minder actief dan in het calistenicspark 😉

Britt Hilliger

Jongerenwerker Cranendonck - Valkenswaard

Hey!

Mijn naam is Britt.

Ik ben sinds 2018 werkzaam als jongerenwerker in de gemeente Cranendonck en ik heb het ontzettend naar mijn zin.
Je kan wel zeggen dat ik een manusje van alles ben, maar over het algemeen ben ik het meest te vinden in de Jongerencampus in Budel en de Harlekyn in Maarheeze.
Ik vind het dan ook belangrijk dat er een plek is in Cranendonck waar jongeren zich fijn, veilig en geïnspireerd kunnen voelen.
Even niks moeten en vanuit daar kijken wat je tof vindt en wat je wilt.

Thuis heb ik een super brede interesse en vind ik heel veel dingen leuk.
Zo besteed ik mijn vrije tijd graag aan mijn vrienden en familie en ben ik onder andere bezig met lezen, creatief zijn, toneel en luister ik graag naar muziek en podcasts.

Ik zou het leuk vinden als je langskomt in ons jongerencentrum!