menu

Diner Bingo @ Verderest

Vrijdag 15 september

Dan organiseren Lisa & Ellis een Diner Bingo van kringloopwinkel Verderest in Budel. De bingoavond richt zich op kinderen en hun ouders.

Goed voor het milieu

Lisa & Ellis proberen mensen bewust om te laten gaan met spullen. Daarom is de kringloopwinkel volgens hen een perfecte plek om deze activiteit te organiseren. Daar krijgen spullen en kleding een tweede leven.

Verrassingsactiviteiten voor kinderen

Speciaal voor kids zijn er leuk activiteiten. Wat dat precies is, dat blijft nog een verrassing!

Armoede bestrijden met leuke prijzen!

Door de hoge inflatie is het leven duur geworden. Dat merkt iedereen! Tijdens de Bingo zijn er naast speelgoed voor de kinderen dus vooral “basis behoeften” te winnen. Denk dan aan lekkere shampoo, deodorant, en andere verzorgingsproducten. Die kan iedereen goed gebruiken. Of zelfs doorgeven aan iemand anders die het nodig heeft! Verderest stelt zelfs cadeaubonnen beschikbaar waarmee vintage spullen gekocht kunnen worden in de winkel.

Ontmoeten en gratis eten

Alle deelnemers mogen tijdens het diner gratis een hapje mee eten, en ook voor een drankje wordt gezorgd. Lisa & Ellis hopen dat kinderen en hun ouders elkaar ook écht gaan ontmoeten tijdens de Diner Bingo. Zo kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan.

Meedoen is gratis, maar vol=vol

Dus kom op tijd! Vrijdag 15 september, uiterlijk 16.00u, bij Kringloop Verderest

Deze activiteit komt voort uit het project Jeugd&Politiek waarbij leerlingen met hun eigen politieke partijen projecten bedacht hebben. Lisa & Ellis worden ondersteund door het jongerenopbouwwerk van Cordaad Welzijn. Kringloopwinkel Verderest stelt met plezier ruimte en spullen beschikbaar om de Diner Bingo mogelijk te maken. De gemeenteraad van Cranendonck stelt een budget van maximaal €1.500,- beschikbaar.

Diner Bingo

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren