menu

Activiteitencommissie

11 april

Aanleiding

Jongeren hebben behoefte aan een leuke invulling van hun vrije tijd. Binnen De Jongerencampus worden er momenteel veel activiteiten georganiseerd. Dat doen jongeren zelf, met ondersteuning van het jongerenwerk als dat nodig is. Omdat de vraag naar activiteiten stijgt, en er dus meer ondersteuning nodig is, is het idee ontstaan om een ondersteunende activiteitencommissie op te richten.

Doel van de activiteitencommissie

Het doel is om de jongeren uit Cranendonck tussen 10 en 24 jaar te ondersteunen bij het organiseren en uitvoeren van zelfbedachte activiteiten en projecten. Dit past bij de kijk (visie) van het jongerenwerk op het organiseren van activiteiten. Ook de activiteitencommissie zelf werkt zo zelfstandig mogelijk en kan waar nodig gebruik maken van ondersteuning van de jongerenwerkers.

Waarom deelnemen?

Deel uitmaken van de activiteitencommissie staat garant voor een hoop plezier, nieuwe contacten en nuttige leermomenten. Cordaad Welzijn zorgt voor praktische trainingen zodat jij in staat bent om jongeren uit Cranendonck goed te ondersteunen. Dat werkt niet alleen fijn, door de bijbehorende certificaten staat ook nog eens leuk op je cv!

Faciliteiten

Om de jongeren en hun activiteiten goed te kunnen ondersteunen staat De Jongerencampus, de jongerenwerkers en hun netwerk en een ruim budget tot beschikking van de activiteitencommissie.

Wie vormen de activiteitencommissie?

Voor de activiteitencommissie zoeken we (jong)volwassenen die over kwaliteiten/talenten beschikken die van pas komen bij het ondersteunen van jongeren die iets willen organiseren. Heb jij affiniteit met jongeren tussen 10 en 24 jaar en ben je: * Gestructureerd
* Creatief
* Gemotiveerd
* Goed in het beste bij mensen boven halen

Neem dan contact op voor een kennismaking via jongerenwerkcranendonck@cordaadwelzijn.nl

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren