menu

Samenwerken

Waarom moeilijk doen als het samen kan?!

Samenwerken vormt de kracht van ons werk. Met jongeren, met ouders, verenigingen en organisaties.

  • Denk je dat je een goed idee hebt?
  • Heb je een leuke activiteit bedacht?
  • Wil je sparren over hoe je iets aan kunt pakken?

Dan denken we graag mee over de mogelijkheden.
Neem gerust contact met ons op.

Ontmoet onze vaste partners!

Partners in het sociaal domein

We begeleiden veel jongeren om hun situatie te verbeteren. Als het nodig is betrekken we ouders, maatjes, collega’s of vrienden. Maar soms is dat niet genoeg. Dan schakelen we mensen in binnen zorg, welzijn of veiligheid die altijd klaarstaan om bij te springen. Denk aan medewerkers van de gemeente, de verslavingszorg, de GGD, en de sociaal makelaars.

BRAVO! College

Regelmatig zijn we hier te gast om voorlichting te geven over uiteenlopende thema’s. Zoals sociale media of groepsdruk. Naast samenwerkingspartner zijn we ook buren van elkaar. We helpen elkaar waar mogelijk en maken gebruik van elkaars faciliteiten.

Ook met de basisscholen hebben we met regelmaat contact om de activiteiten in onze accommodaties te promoten. Of voorlichtingslessen te verzorgen voor de leerlingen van groep 7 en 8.

Politie Cranendonck

Waar het veiligheid of zaken in de openbare ruimte betreft stemmen we signalen af met de wijk- of jeugdagent.

Sociaal Team Cranendonck

We zijn een partner van het Sociaal Team van de gemeente Cranendonck. Zij zijn de eerste toegang naar hulpverlening voor jongeren in Cranendonck, wanneer dit nodig is. Hier kunnen ouders, verzorgers, kinderen en jongeren terecht met diverse hulpvragen. Als experts in de (be)leefwereld van jongeren geven we dan advies, voorlichting of coaching.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren