menu

In de wijk

We spreken de taal

Jongerenwerk doe je niet op kantoor. We bewegen daar waar de jongeren zijn. Op straat, op school, in parken, online. We maken contact en leren hen beter kennen.

We gaan erop af

Jongeren zoeken zelf niet snel contact als het even niet zo lekker gaat. Daarom doen wij dat. We zoeken ze op, knopen een praatje aan en als er iets is komt dat vanzelf ter sprake.

Overlast

Soms is er sprake van overlast. Als mensen in een buurt last hebben van jongeren gaan we het gesprek aan. Zowel met de jongeren als met de mensen die overlast ervaren. Door meer inzicht te geven in elkaars leefwereld ontstaat meer begrip. En kunnen we het onderling contact versterken. Mocht het nodig zijn dan schakelen we onze contacten bij gemeente en politie in.

Wat zit erachter?

Overlast heeft een reden. Daar zoeken we als jongerenwerkers naar. Het verhaal achter het verhaal. Is het verveling, dan kijken we samen met de jongeren naar een zinvolle invulling van de vrije tijd. Of nodigen we de groep uit in ons jongerencentrum. Maar misschien heeft iemand meer baat bij coaching of hulp van een zorgverlener. Jongerenwerk is maatwerk.

On-en offline

Je kunt ons aanspreken op straat, op school of op de Jongerencampus. En natuurlijk online! Wil je iets kwijt of heb je een vraag? Bel/app/DM ons dan gerust. App/bel/DM ons gerust!

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren