menu

Wie zijn deze knappe koppen?


Jongerenwerk Cranendonck bestaat uit energieke en enthousiaste mensen en vrijwilligers. Doorpakkers met lef, humor en expertise. Neem gerust contact op als je ergens mee zit! Je vindt onze gegevens onder de foto’s.

Heb je een algemene vraag?
Mail dan naar mail
Of stuur een bericht op onze socials: @jongerenwerkcranendonck

Nick Maas

Nick Maas
T. 06 83 38 58 75

Hey, ik ben Nick!

Ik mijn vrije tijd doe ik aan calisthenics. Door te trainen met mijn eigen lichaamsgewicht probeer ik sterker, leniger en behendig te worden. Verder ga ik graag kamperen, vissen en zo nu en dan nog naar een feestje.

Sinds 2008 ben ik jongerenwerker. Ik geniet ervan als jongeren trots op zichzelf kunnen zijn. Daar probeer ik dan ook een bijdrage aan te leveren in mijn werk.

Je kunt me op veel plaatsen in Cranendonck tegenkomen. Op hangplekken op straat, op school en natuurlijk in De Jongerencampus! Spreek me gerust aan als ik je ergens bij kan helpen of als je gewoon even wilt kletsen. Je mag me ook appen of contacten via onze socials. Daarop ben ik wel minder actief dan in het calisthenics park.

Amy van Bogget

Amy van Bogget
T. 06 57 38 46 88

Hallo, ik ben Amy!

Ik ben sinds april 2019 jongerenwerker in de gemeente Cranendonck en doe dit met heel veel plezier.
Ik vind het supertof om jongeren te helpen zichzelf te ontwikkelen en om toffe activiteiten te organiseren voor en met jongeren.
In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met sporten, Netflixen, voetbal kijken of gezellige dingen doen met vrienden.
Ik zie je graag eens bij ons in De Jongerencampus, op stuur me even een berichtje via onze socials!

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren