menu

Jongerenwerk Cranendonck

Wij zijn er voor jou!

Leuke dingen doen en organiseren
Samen chillen in De Jongerencampus
Voor vragen, advies of een praatje
Jij bepaalt

Voor iedereen van 10 tot 24 jaar

Doe mee met gezellige activiteiten, chillavonden en workshops, samen lachen, sparren en serieuze praat. Ontmoet andere jongeren en neem je vrienden mee. We hebben een té gekke studio en sportmogelijkheden.

Kom vooral een keer kijken!

Onze thuisbasis is De Jongerencampus We organiseren daar toffe dingen voor verschillende leeftijden. En wil je een talent verder ontwikkelen of heb je een goed idee? Kom langs. We helpen je graag mee!

Wat doen we?

gezellige activiteiten
open inloop bij De Jongerencampus
Coaching
Workshops en voorlichting

We vieren de leuke momenten. En zijn er voor je als het even minder gaat. Kom je er zelf niet meer uit, dan denken we met je mee. Dat kan gaan over huiswerk, vrienden, je relatie, je situatie thuis, een bijbaantje. Net waar je op dat moment mee zit. Spreek ons gerust aan als je ons ziet. Je vindt ons op straat, op je school, in de jongerencampus en online. Of stuur ons een DM via onze socials.

Weten wie je bent

Op wie val je? Welk gender past het best bij je? Welke vrienden voelen nog fijn en welke niet? Uitzoeken wie je bent en wat je wilt is heavy stuff. Op De Jongerencampus kun je hier samen met andere jongeren over praten. En met ons! Dat kan natuurlijk ook via app of Insta als je dat prettiger vindt.

Loop je op dit moment tegen iets aan? Blijf er niet mee rondlopen. Neem gerust contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen doen.

Wil je meer weten?

Vraag het Nick of Amy! Of stuur een DM op Facebook of Instagram

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren