menu

Jongerenwerk

Als jongere komt er veel op je af. Vanuit een stevige basis is het gemakkelijker om met al die veranderingen om te gaan. Hier komen wij in beeld.

Jongerenwerk Cranendonck
Voor iedereen van 10 tot 24 jaar

Daar waar jongeren bewegen
Proactief en uitnodigend
Origineel, met humor
Online en offline

Wij maken contact

We zijn er voor alle jongeren. Voor hen die rondlopen met vragen of extra aandacht nodig hebben. Maar ook voor jongeren die gewoon lekker willen chillen en af en toe willen sparren over wat hun bezig houden. En jongeren met toffe ideeën of initiatieven helpen we graag om deze te verwezelijken.

vormen in vertrouwen

Via laagdrempelige activiteiten en regelmatig contact ontstaat een onderling vertrouwen. En ondertussen werken we aan: weten wie je bent, wat je wilt, niet wilt en hoe je daarvoor kunt zorgen. Jongeren komen zo zelf met doelen en ideeën wat ze willen ontwikkelen: talenten, vaardigheden, skills. Wij helpen hen daar te komen. Door te praten, door te doen.

Onze werkwijze

Met ons team jongerenwerkers zijn we daar waar jongeren zich bevinden. We zoeken proactief contact op scholen, op straat, bij verenigingen of online. En zorgen dat jongeren zich welkom voelen op onze Jongerencampus. Doordat we hen zien in verschillende situaties krijgen we een goed beeld van de onderlinge samenhang. En bouwen we samen aan een relatie. Als het nodig is komen we zelfs bij hen thuis.

Integrale aanpak

Ook ouders, familie, docenten en anderen die dicht bij een jongere staan kunnen bij ons terecht. Voor advies, maatschappelijke vorming, jongerencoaching of training. Omdat je soms gewoon even niet meer weet hoe nu verder. Daarnaast hebben we korte lijnen met diverse zorg- en welzijnsorganisaties, mocht dit nodig zijn.

We geloven dat de beste boodschap van meerdere kanten komt. En gedrag het snelst verandert wanneer de omgeving meebeweegt.

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een bericht . Of vraag het een van onze jongerenwerkers.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren